Seudullinen yrityspalveluverkosto

SavonLuotsi Leader ry:n alueella toimii seudullinen yritysneuvojaverkosto. Verkostoon kuuluvat SavonLuotsi Leaderin lisäksi Enonkosken kunnan, Etelä-Savon ELY -keskuksen, Etelä-Savon TE-toimiston, Finnveran, Itä-Savon Uusyrityskeskuksen, Joroisten kunnan, Juvan kunnan, Mikkelin kehitysyhtiö Miksein, ProAgria Etelä-Savon, Rantasalmen kunnan, Sulkavan kunnan, Suomen Metsäkeskuksen ja Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkyn edustajat.

Kyseessä on aktiivinen ja asiakaslähtöinen yrityspalveluverkosto, joka auttaa yritysten perustamisessa ja kehittämisessä.

Yrityspalveluita suunnataan:
• kaikille alueella toimiville yrityksille toimialasta riippumatta
• yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille
• aloittaville yrityksille
• sivuelinkeinoja kehittäville tai siitä kiinnostuneille maatiloille
• alueelle sijoittumisesta kiinnostuneille ulkopuolisille yrityksille

Verkoston jäsenet kokoontuvat noin puolentoista kuukauden välein keskustelemaan alueen elinkeinoelämän näkymistä, suunnittelevat yhdessä järjestettäviä tapahtumia ja pyrkivät yhteistyöllä palvelemaan alueen yrittäjiä ja elinkeinoelämää mahdollisimman laajasti. Oli sitten kyse yrityksen perustamisesta, liiketoiminnan laajentamisesta, yrityskaupoista, rahoituksesta tai mistä tahansa yritystoimintaan liittyvästä asiasta, verkoston jäsenistä löytyy asiantuntijoita jokaiseen tarpeeseen.

Verkoston koordinaattorina toimii SavonLuotsi Leader ry.
Yhteyshenkilö: Kirsi Blomberg, kirsi.blomberg@savonluotsi.fi.